Leren schilderen met kennis en gevoel, vertrouwd raken met het materiaal en de onderwerpen. In je eigen tempo een paar uur ontsnappen aan de hectiek van de dag. In kleine groepen van tot 4 personen, zodat er veel aandacht is voor persoonlijke begeleiding.

Ik geef sinds een aantal jaren op professionele wijze les en ik doe dit met veel plezier. Met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling komen alle aspecten van tekenen en schilderen aan bod. Technische basisbegrippen als compositie, perspectief, licht/donker en kleurgebruik komen ruim aan de orde. Zo wordt er veel naar waarneming gewerkt.

Er kan op elk nivo worden gestart zowel beginners als gevorderden. Met een theoretische en praktische basis kan een ieder zich opwerken tot elk gewenst formaat en een persoonlijke voorkeur in materiaalgebruik.

Duur: Sessies van 6 lessen, woensdagavond van 19.00- 21.30 uur.
Locatie: Oldambtstraat 40, Assen

Teken-wandel-tocht

In een mooie omgeving in Drenthe wandelen we langs plekken waar je tekeningen gaat maken in je eigen tekenboek. Tijdens de wandeling leg ik uit hoe je een tekening opzet en waar je op moet letten bij het bepalen van je onderwerp.

Minimale deelname: 4 personen. Datum in overleg.

Privé les

Gevarieerde lessen en intensieve persoonlijke begeleiding in tekenen en/ of schilderen.

Workshops

De workshops in groepen worden bij goed weer gegeven op locatie in het prachtige Drentse landschap. Ideaal voor teambuilding of voor familie, vrienden en kennissen een unieke gelegenheid naast elkaar creatief bezig te zijn. Onder professionele begeleiding en op een rustige locatie je eigen werkstuk maken is een geweldige ervaring.

Minimale deelname 4 personen.

Datum: in overleg.

Privé workshop Tekenen / Schilderen,

Een leuk en uitdagend cadeau voor uw collega, vriend of familielid.

Locatie: Oldambtstraat 40, Assen

Datum: in overleg.

Voor alle activiteiten mag er eigen materiaal meegebracht worden. Ook is er gelegenheid eerder gemaakt werk met mij te bespreken. Koffie, thee en koekjes zijn aanwezig. Tijdens de workshops wordt naar wens een lichte lunch geserveerd.

Voor informatie en prijsopgave mail: freastuurwold@home.nl of bel: 06 20891052 na 18.00 uur.

@