Binnenkort start ik nieuwe cursussen schilderen en tekenen in het monumentale pand aan de Hospitaallaan 1 in Veenhuizen. Leren schilderen met kennis en gevoel, vertrouwd raken met het materiaal en de onderwerpen. In rust en ruimte een paar uur ontsnappen aan de hectiek van de dag. In kleine groepen van 6 tot 8 personen. Meer informatie volgt binnenkort op deze pagina.

Ik geef sinds een aantal jaren opprofessionele wijze les en ik doe dit met veel plezier. Met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling komen alle aspecten van tekenen en schilderen aan bod. Technische basisbegrippen als compositie, perspectief, licht/donker en kleurgebruik komen ruim
aan de orde. Zo wordt er veel naar waarneming gewerkt.

Er kan op elk nivo worden gestart zowel beginners als gevorderden. Met een theoretische en praktische basis kan een ieder zich opwerken tot elk gewenst formaat en een persoonlijke voorkeur in materiaal en mediumgebruik.

De cursussen worden in kleine groepen van maximaal 4 personen gegeven zodat er veel aandacht is voor persoonlijke begeleiding.

Duur: Sessies van 6 lessen, woensdagavond van 19.00- 21.30 uur.<br/>
Locatie: Atelier Oldambtstraat 40, Assen

Privé les

Gevarieerde lessen en intensieve persoonlijke begeleiding.

Locatie: Atelier, aan huis of buiten locatie

De workshops in groepen worden bij goed weer gegeven op locatie in het prachtige Drentse landschap of op een andere gewenste locatie. Ideaal voor teambuilding of voor familie, vrienden en kennissen een unieke gelegenheid naast elkaar creatief bezig te zijn. Onder professionele begeleiding en op een rustige locatie je eigen werkstuk maken is een geweldige ervaring.

Minimale deelname 4 personen.

Datum: in overleg.

Privé workshop

een uitdagend cadeau voor uw collega, vriend of familielid.

Locatie: Atelier Oldambtstraat 40, Assen

Datum: in overleg.

Voor alle activiteiten mag er eigen materiaal meegebracht worden. Ook is er gelegenheid eerder gemaakt werk met mij te bespreken. Koffie, thee en koekjes zijn aanwezig. Tijdens de workshops wordt een lichte lunch geserveerd.

Meer informatie per email: freastuurwold@home.nl
Per telefoon: 06 2089 1052

@